Welpen Meisjes

WIE ZIJN WELPEN MEISJES?

De meisjes van 8 tot en met 11 jaar van Scouting Mill spelen samen bij Welpen Meisjes. We beleven iedere week leuke avonturen en de spannendste dingen, zoals in het donker het bos in, speurtochten lopen en werken aan insignes. Ook knutselen we de leukste dingen.

Bij al deze activiteiten gebruiken we vaardigheden die bijdragen aan onze algehele ontwikkeling. We leren samen te werken en dingen zelf te ontdekken. Dit alles doen we onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.

IETS VOOR JOU?

Ben jij tussen de 8 en 11 jaar? Wil je graag iedere week iets spannends doen met andere meiden van jouw leeftijd? Kom dan bij de Welpen Meisjes en speel mee in het Jungleboek!

LID WORDEN?

Lijkt het je leuk om ook lid te worden van Scouting Mill? Kom gerust kijken. Je mag gratis 3x meedoen!
Neem contact op, of meld je aan op onze aanmeldpagina

Reacties zijn gesloten.