Verkenners

WAT ZIJN VERKENNERS?

Verkenners zijn jongens van 11 tot 15 jaar, die in groepjes (patrouilles) hun spel spelen.
Het spel wordt steeds spectaculairder. Zo bouwen/pionieren ze vlotten, kabelbanen, hutten en vele andere imposante werken.

De Verkenners gaan elk jaar met de fiets op weekend en op zomerkamp. Daarbij slaan ze meestal hun bivak op in het buitenland. Ze trekken daar rond met tenten waarbij ze zelf hun potje moeten koken.

Ook het jaarlijkse sportweekend van Scouting Mill is voor de Verkenners een belangrijk evenement.

Bij de Verkenners wordt verder aandacht besteed aan kaart en kompas, speurtochten, kooktechnieken en spellen.

IETS VOOR JOU?

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de Verkenners en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Leer pionieren, ga op zomer- kamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

LID WORDEN?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Scouting Mill? Kom dan snel kijken! Je mag gratis 3x op proef meedoen!
Neem contact op, of meld je aan op onze aanmeldpagina

Reacties zijn gesloten.