Gidsen

WAT ZIJN GIDSEN?

Gidsen zijn meisjes in de leeftijd van 11 tot 15 jaar, waar de mogelijkheden rondom Scouting oneindig zijn.
Je kunt er bijvoorbeeld creatief kamperen, zelf je tent opzetten, voor je eigen groepje eten koken of bij het kampvuur leuke liederen zingen.
Ook doen de Gidsen aan sport en uiteraard mode.
Verder wordt er veel aandacht besteed aan de natuur en leren de Gidsen om te gaan met kaart en kompas en pionieren.
Bij de speltak Gidsen tref je wekelijks een groep meiden, die zorgt voor afwisseling, avontuur en de nodige humor in hun spelaanbod.

IETS VOOR JOU?

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de Gidsen en beleef hier samen met je nieuwe vriendinnen supergave dingen. Leer pionieren, ga op zomer- kamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

LID WORDEN?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Scouting Mill? Kom dan snel kijken! Je mag gratis 3x op proef meedoen!
Neem contact op, of meld je aan op onze aanmeldpagina

Reacties zijn gesloten.